Přípravna salátů s výdejním pultem | Čekání ve frontě s dalšími zákazníky jsme si krátili prohlížením ingrediencí pro přípravu salátů. Za povšimnutí stojí i fakt, že tuto vyhlášenou restauraci navštěvují doktoři až z dalekého Slovenska a dokonce i z Čech. |
Samotná Kuchyňě | Toto byl hřeb celé návštěvy . Nechali nás nahlédnout pod pokličku jak vlastně jednotlivé pokrmy připravují. Už ted jsme si mohli býti jisti, že příprava pokrmu probíhá podle předpisů a připravované jídlo bude v naprostém pořádku. A o to nám tady šlo. |
Výběr druhu masa | Zde jsme si každý mohl samozřejmě vybrat jaký druh masa upřednostňuje a hlavně podle toho jak velký měl hlad, říci, kolik žádané pochoutky chce. Na obrázku jsou vidět i váhy důležité k pozdější kalkulaci celého pokrmu. |
Sklad proviantu |
Zde nám majitel restaurace umožnil nahlédnout z jakého materiálu se jednotlivé pokrmy připravují. Všimněte si, že skad je umístěn pod banánovníky, jehož listy zamezují přehřívání skladovaného materiálu. | |||
Tome, ty jsi vtipálek!..........Ale super, těším se na další "story" a hlavně na fotečky. Pa Marťa.
OdpovědětVymazatLidi, dostala jsem z toho hlad - mňam. Tak se tam nepřejídejte, ať si tam neuženete obezitu. Mějte se báječně a těším se na další zprávičky. Iveta
OdpovědětVymazat