pátek 1. října 2010

Návštěva restaurace

Přípravna salátů s výdejním pultemČekání ve frontě s dalšími zákazníky jsme si krátili prohlížením ingrediencí pro přípravu salátů. Za povšimnutí stojí i fakt, že tuto vyhlášenou restauraci navštěvují doktoři až z dalekého Slovenska a dokonce i z Čech.
Samotná KuchyňěToto byl hřeb celé návštěvy . Nechali nás nahlédnout pod pokličku jak vlastně jednotlivé pokrmy připravují. Už ted jsme si mohli býti jisti, že příprava pokrmu probíhá podle předpisů a připravované jídlo bude v naprostém pořádku. A o to nám tady šlo.
Výběr druhu masa
Zde jsme si každý mohl samozřejmě vybrat jaký druh masa  upřednostňuje a hlavně podle toho jak velký měl hlad, říci, kolik žádané pochoutky chce. Na obrázku jsou vidět i váhy důležité k pozdější kalkulaci celého pokrmu.
Sklad proviantu
Zde nám majitel restaurace umožnil nahlédnout z jakého materiálu se jednotlivé pokrmy připravují. Všimněte si, že skad je umístěn pod banánovníky, jehož listy zamezují přehřívání skladovaného materiálu.  

2 komentáře:

  1. Tome, ty jsi vtipálek!..........Ale super, těším se na další "story" a hlavně na fotečky. Pa Marťa.

    OdpovědětVymazat
  2. Lidi, dostala jsem z toho hlad - mňam. Tak se tam nepřejídejte, ať si tam neuženete obezitu. Mějte se báječně a těším se na další zprávičky. Iveta

    OdpovědětVymazat